2016 – Workshop Heleen Koele

Op 24 september 2016 verzorgde Heleen Koele, bekend van o.a. Het Nederlands Kamerkoor een workshop. Dit alles ter voorbereiding voor de concerten ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van Cocodrillo.

De workshop was heel bijzonder, behalve leerzaam ook heel indrukwekkend. Het was alsof de muziek bij ons allemaal indaalde en dat maakte nogal wat los…

Hieronder enkele reacties van koorleden:

“Heleen Koele heeft ons op een respectvolle en lieve manier laten uitstijgen boven ons normaal presteren.”

“Het was genieten van de inspirerende workshop met Heleen Koele, die het koor naar een hoger niveau tilde. De Wintertuin werd verwarmd met de prachtige, troostrijke en hoopvolle muziek van Schütz en Bach. De muziek kwam echt binnen bij mij.”

“Heerlijk zingen met Heleen: De combinatie van zelf fantastisch kunnen zingen, en het plezier om te coachen spat ervan af en ze heeft een goede balans tussen structuur en flexibiliteit in haar workshop.  Kortom, alle ingrediënten voor een inspirerende zaterdag. Ik heb veel geleerd en genoten. Dank je wel Heleen!”

“Ik vond de workshop van Heleen Koele ontzettend interessant. Met alles wat ze vertelde en elke tip die ze heeft gegeven kan ik wel wat. Ik heb me geen minuut verveeld! Wat mij betreft zeker voor een herhaling vatbaar.”

« van 2 »